Untitled
03 okt 2014
week 68: 26 september t/m 2 oktober

Op 26 september hebben Laura en ik boodschappen gedaan, nadat we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht hadden. Laura heeft vandaag haar eerste stapjes gezet!!! Ze ging al regelmatig staan zonder iets vast te houden en ging dan weer zitten, maar vandaag heeft ze een paar keer wat pasjes gezet! Ze was zó trots, en mama ook!!!
We zijn op 27 september naar Eline’s verjaardagsfeestje geweest. Omdat het mooi weer was, hebben we buiten gezeten. Laura heeft fijn gespeeld en lekker rondgekropen. Ze heeft met Bas op de trampoline gespeeld, heeft op de schommel gezeten en met stoepkrijt gespeeld, al stak ze de stoepkrijt ook regelmatig in haar mond. Ze heeft ook op het klimrek en de glijbaan buiten op het speelveldje gespeeld. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn Bas en Laura in bad en naar bed gegaan. ’s Nachts werd Laura huilend wakker. We hebben haar getroost, maar ze bleef maar huilen. We hebben haar even bij ons in bed genomen, maar toen we haar weer in haar eigen bed wilden leggen, begon ze weer te huilen. Ik ben even met haar beneden geweest, heb haar nog een klein beetje melk gegeven en daarna heeft ze lekker geslapen tot 08.30 uur.
Op 28 september zijn we bij Dirk, Mariëlle, Bente en Juul op bezoek geweest. Laura heeft fijn gespeeld en rondgekropen. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas, Laura en Esther hebben fijn in de tuin gespeeld en op de skelter rondgecrosst.
Laura is op 29 september bij opa en oma Van Aerle geweest toen ik met Bas naar de tandarts moest. Laura is lief geweest en heeft fijn gespeeld. Toen Bas en ik terug waren van de tandarts, hebben we met zijn allen wat gedronken. Ook vandaag heeft Laura weer een paar pasjes gezet. Zo mooi om te zien hoe ze haar best doet en hoe trots ze is!
Op 30 september was Laura al vroeg wakker. Ze was erg onrustig, moest hard huilen en leek buikpijn te hebben. Om 06.00 uur heb ik haar maar bij ons in bed gelegd, omdat ik bang was dat Bas anders ook wakker zou worden. Laura heeft nog even geslapen, maar was toen we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht hadden alweer zo moe, dat ik haar weer in bed heb gelegd. Ook ’s middags heeft ze nog 1,5 uur geslapen.
Op 01 oktober kwamen Dorine, Mats en Josje op bezoek. Toen Laura moe werd en ik haar alvast een boterham gaf zodat ze daarna naar bed kon, wilde Bas ook een boterham en Mats ook. Ze hebben gezellig met zijn drieën gegeten en hebben daarna nog even gespeeld. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld. Laura heeft erg genoten op de schommel!
Op 02 oktober zijn we op de fiets boodschappen gaan doen. Omdat we niet veel nodig hadden, mocht Bas zijn eigen winkelwagentje en heb ik Laura gedragen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative